Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a sugerat că achitările din ultima perioadă demonstrează faptul că cele 20 de puncte prin care solicita revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, sunt ”sunt mai actuale ca niciodată”.

În contextul acestor evenimente, ministrul Justiției a arătat cu degetul către procurorii DNA și președintele României, Klaus Iohannis. Tudorel Toader a atras atenția asupra valului de achitări și s-a întrebat, retoric, dacă nu cumva este și vina procurorilor DNA.

“Cu privire la doamna Kovesi am un singur răspuns, așteptăm decizia CCR și apoi vom acționa în consecință”, a declarat Tudorel Toader, conform B1.

Tag-uri:
toader, atac, kovesi, dur, sefa DNA, DNA, justitie, tudorel toader


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1648.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1648-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a sugerat că achitările din ultima perioadă demonstrează faptul că cele 20 de puncte prin care solicita revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, sunt ”sunt mai actuale ca niciodată”. În contextul acestor evenimente, ministrul Justiției a arătat cu degetul către procurorii DNA și președintele României,...

Preluat de la EVZ