Un bărbat de 72 de ani, din Tecuci, județul Galați, a ajuns, în cursul nopții de marți spre miercuri, la spital, în stare gravă și a fost supus unor intervenții chirurgicale, după ce a fost atacat în casă de persoane necunoscute, care au furat mai multe obiecte din aur.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Galați, bătrânul de 72 de ani a fost dus la spital cu fracturi craniene.

„Pacientul are 72 de ani. Bătrânul a fost victima uneia agresiuni fizice și a fost solicită o ambulanță, echipajul l-a preluat, era în stare gravă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură de bază craniană și o contuzie auriculară dreaptă”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Județean, Mihai Polinschi.

La Spitalul Județean Galați, bărbatul a fost supus unor intervenții chirurgicale.

Surse din rândul anchetatorilor spun că din locuința bărbatului agresat au dispărut mai multe obiecte din aur.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a-i identifica pe hoți și pentru a afla care este valoarea prejudiciului.

Dacă vor fi găsiți vinovați, atacatorii riscă până la 20 de închisoare pentru tâlhărie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/batran-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacat-pentru-aurul-din-casa-49035.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/batran-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacat-pentru-aurul-din-casa-49035-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv