Doi angajați la Stația de Epurare din Brăila au murit, azi, după ce au căzut în bazinul de retratare a gunoaielor menajere și a apelor reziduale, adânc de 7 metri. Alte trei persoane, între care un pompier, au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit ISU Brăila, patru angajați au căzut în bazinul de retratare a gunoaielor menajere și a apelor reziduale de la Stația de Epurare Brăila. Bazinul era adânc de 7 metri.

Un bărbat a ieșit singur, iar trei au fost scoși de ISU, doi fiind stabilizați și duși la spital, iar doi au fost declarați decedați.

În timpul intervenției, un pompier a căzut și el în bazin dar avea mască și centură de siguranță. A fost rănit și el, fiind dus la spital.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/doi-morti-si-trei-raniti-intre-care-un-pompier-in-urma-unui-accident-la-statia-de-epurare-braila-49033.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/doi-morti-si-trei-raniti-intre-care-un-pompier-in-urma-unui-accident-la-statia-de-epurare-braila-49033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv