Cel puțin 13 copii au rămas orfani în urma accidentului din Ungaria, la unsprezece dintre ei murindu-le amândoi părinții. Au început anchete sociale în județul Mureș pentru a stabili persoanele în grija cărora să rămână minorii.

Cel puțin opt dintre cele nouă persoane care au murit, marți, în accidentul din Ungaria, sunt din comuna Bălăușeri și comuna Mică.

Potrivit primarului din Bălăușeri, Sagyebo Istvan, patru persoane erau din această comună, și aveau împreună opt copii.

”Din informațiile noastre patru persoane erau din comuna Bălăușeri, mai facem verificări. Doi bărbați și două femei, care aveau în total opt copii minori: șase, respectiv doi copii”, a spus Sagyebo Istvan.

Primarul a declarat că au început anchete sociale și urmează să se facă demersuri pentru a se stabili tutorii.

De cealaltă parte, cele patru persoane din comuna Mică aveau cinci copii, potrivit primarului Szekely Ladislau.

”La trei dintre ei au murit ambii părinți, iar la ceilalți doi a rămas în viață doar mama, care nu era cu ei în mașină. Unul dintre băieții care a decedat nu avea copii”, a spus primarul Szekely Ladislau.

Subprefectul din Mureș, Nagy Zsigmond, a declarat că a solicitat un raport despre acest incident, însă nu știe de unde provine a noua persoană decedată.

”Se lucrează la raportate. Am solicitat un raport să văd cam câți copii sunt. Voi avea o întrevedere cu directorul de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială și cu doamna director de la Protecția Copilului să vedem cum putem să gestionăm să fie cât mai bine”, a spus Nagy Zsigmond.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/drama-11-copii-au-ramas-fara-ambii-copii-in-urma-accidentului-din-ungaria-49031.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/drama-11-copii-au-ramas-fara-ambii-copii-in-urma-accidentului-din-ungaria-49031-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv