Două persoane sunt căutate de Poliție după ce, azi, au jefuit o bancă din Baia Mare, fiind constituită o echipă complexă pentru identificarea și prinderea autorilor care au amenințat cu arma casierița și au plecat cu 100.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că nicio persoană nu a fost rănită în urma jafului.

„Am fost sesizați că două persoane au sustras sub amenințare o sumă de bani de la o unitate bancară situată pe strada Victoriei din Baia Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar din primele cercetări a rezultat că nici o persoană nu a fost rănită. După ce au sustras banii, cele două persoane au fugit. S-a constituit o echipă complexă de cercetare care desfășoară activități pentru identificarea și prinderea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a spus Meteș.

Surse judiciare au declarant, la rândul lor, corespondentului MEDIAFAX că una dintre casierițe ar fi fost amenințată cu o armă, iar hoții au reușit să fure 100.000 de lei.

„Se vizionează camerele de supraveghere din bancă, s-au instituit filtre la ieșirea din Baia Mare, se întreprind cercetări specifice pentru prinderea autorilor”, au spus sursele citate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/politia-in-alerta-jaf-armat-la-o-banca-doua-persoane-au-furat-banii-si-au-fugit-49037.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/politia-in-alerta-jaf-armat-la-o-banca-doua-persoane-au-furat-banii-si-au-fugit-49037-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv