Deși a copilărit într-un cartier sărac din București, Adriana spune că a avut o copilărie fericită. Au fost momente când avea mai puțin, dar și momente când era “privilegiată” să aibă un sandwich cu salam. Nu își amintește să fi dus lipsa a ceva, mai ales că altă realitate oricum nu cunoștea. Ce a marcat-o însă a fost comportamentul doamnei învățătoare care o bătea, spynews.ro.

Deși acum este foarte apropiată de sora ei, în trecut, în copilărie, Adriana era foarte geloasă. Nu și-a dorit o soră așa că o chinuia încă de pe când aceasta era bebeluș. Îi mușca degetele până i le învinețea. Au prins-o părinții și au găsit o soluție ingenioasă să o potolească.

A fost o fire hotărâtă încă de mică așa că a știut clar că vrea să fie reporter. Cei din jurul ei nu au fost tocmai încântați. Mama Adrianei aproape a albit după prima tentativă a acesteia de a realiza un reportaj. Vedeta povestește și acum, cum mândrie, cum a fugit de la bunici și a străbătut jumătate de țară de una singură.

A început să scrie cu adevărat încă din timpul liceului. Apoi, încet încet a reușit să obțină respectul celor din bransă. A câștigat un premiu APTR, a Era reporter la Antena 1 când a mers la o filmare. A asistat la niște orori, orgii sexuale, care apoi aveau să o ducă și pe ea, dar și pe restul jurnaliștilor prezenți, în fața anchetatorilor. Așa a ajuns să primească amenințări din pușcărie. mers cu o bursă în Anglia, la BBC și a făcut reportaje care au scris istorie.

Prima dragoste nu se uită niciodată! Și nici Adriana nu a uitat-o. Erau mici, dar pasiunea exista. Era vecin de bloc, dar își scriau scrisori lungi de dragoste. Vedeta își amintește cu zâmbetul pe buze de momentele primilor fluturași în stomac.

Pe primul soț l-a cunoscut în liceu. În clasa a 12-a erau deja logodiți. Când a împlinit 18 ani, Adriana s-a căsătorit în secret. Nu a fost fericită însă. Soțul era foarte gelos. Își amintește cum, la un moment dat, a luat bătaie de la acesta din cauza lui Ștefan Bănică. Când a vrut să divorțeze a fost și mai complicat. Deși Adriana venise însoțită de un SPPist, acesta i-a pus pistolul la tâmplă și a amenințat-o. După ce s-a mai liniștit un pic, după primul divorț, Adriana a întâlnit un bărbat care, la prima vedere, era perfect pentru ea. Om de afaceri, frumos, șarmant. Dar…. un pic cam prea iubăreț.

O țară întreagă știe despre relația plină de pasiune a Adrianei cu Silviu Prigoană. Despre certurile lor, despre divorțurile lor, despre acuzele pe care și le-au adus. Puțini știu însă cum au ajuns cei doi să se iubească: el era patronul și șeful ei, ea era “păpușica lui chinezească”.

Tag-uri:
adriana, bahmuteanu


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1664.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1664-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Deși a copilărit într-un cartier sărac din București, Adriana spune că a avut o copilărie fericită. Au fost momente când avea mai puțin, dar și momente când era 'privilegiată' să aibă un sandwich cu salam. Nu își amintește să fi dus lipsa a ceva, mai ales că altă realitate...

Preluat de la EVZ