Potrivit lui Stahl, Trump i-a spus că “continuă să discrediteze și să demaste presa pentru un motiv foarte clar: să nu mai creadă nimeni articolele negative despre el”.

Stahl, într-o discutie cu Judy Woodruff despre” PBS Newshour la evenimentul Deadline Club, care onorează excelenţa în jurnalism, a mărturisit despre discuţia cu Trump: “Știi de ce o fac? Fac asta pentru a vă discredita pe toți și pentru a vă înjosi pe toți, astfel încât atunci când scrieți articole negative despre mine, nimeni nu vă va crede “, a continuat ea, recunoscând că a fost şocată de aceste vorbe venite tocmai din parte preşedintelui SUA.

O investigație făcută de Axios a constatat că cea mai mare parte a atacurilor pe Twitter din partea lui Trump au vizat mass-media și așa-numitele “știri false” pe parcursul unei perioade de nouă luni, dovedind că nu se lasă până nu discreditează în totalitate presa care nu îi este favorabilă.

Tag-uri:
Trump, mass-media, SUA, Twitter


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1662.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1662-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit lui Stahl, Trump i-a spus că 'continuă să discrediteze și să demaste presa pentru un motiv foarte clar: să nu mai creadă nimeni articolele negative despre el'. Stahl, într-o discutie cu Judy Woodruff despre' PBS Newshour la evenimentul Deadline Club, care onorează excelenţa în jurnalism, a mărturisit despre discuţia...

Preluat de la EVZ