Un elicopter de mici dimensiuni, utilizat în agricultură, s-a prăbușit, azi, pe un deal din municipiul Turda din județul Cluj, cele două persoane aflate în interior reușind să se salveze, anunță IGSU.

O persoană a sunat la numărul unic de urgență 112 și a sesizat dispeceratul ISU Cluj despre faptul că un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activități agricole, s-a prăbușit în zona unui deal de pe raza municipiului Turda.

În elicopter se aflau două persoane, care au ieșit din interiorul aeronavei și nu prezintă probleme medicale deosebite. Cei doi sunt evaluați de medici, la ora transmiterii știrii, iar, dacă va fi nevoie, vor fi transportați la spital.

La fața locului, au fost trimise o autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor, o ambulanță SMURD pentru victime multiple (ATPVM) și un echipaj medical SAJ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/un-elicopter-s-a-prabusit-pe-un-deal-din-turda-la-bord-se-aflau-doua-persoane-49030.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/un-elicopter-s-a-prabusit-pe-un-deal-din-turda-la-bord-se-aflau-doua-persoane-49030-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv