În acest context, Elena Udrea susține că își va prezenta cazul Organizației Națiunilor Unite.

“De ce m-aș duce 6 ani la închisoare doar pentru că vor Coldea și Kovesi? Statutul meu aici este al unui om prigonit în țara lui. Mă voi adresa în continuare Organizației Națiunilor Unite, o să prezint cazul meu și acolo. Voi continua (n.r. dacă va fi condamnată) să mă lupt de aici pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat și să găsesc o soluție ca acea soluție să fie desființată la un moment dat”, a mai spus fostul ministru.

Fostul ministru MDRT mai susține că DNA avea cunoștință despre respectivul document, însă nu l-a depus la dosar, ceea ce este foarte grav.

“Am formulat plângere împotriva procurorilor Marius Bulancea și Ana Dana pentru că știau de document și nu l-au prezentat, ceea ce e cercetare abuzivă. Noi vedem că procurorii au putut să selecteze probele. Vedem că SRI poate să trimită sau nu probele, în funcție de ce interese are”, a mai spus Elena Udrea la România TV.

Elena Udrea a declarat în emisiune că în cazul în care se va dispune rejudecarea Galei Bute va reveni în România a doua zi, în caz contrar, va rămâne în Costa Rica şi va lupta de acolo.

“De ce m-aș duce 6 ani la închisoare doar pentru că vor Coldea și Kovesi? Statutul meu aici este al unui om prigonit în țara lui şi sunt apărată de legile internaţionale. Mă voi adresa Organizației Națiunilor Unite, o să prezint cazul meu și acolo. Voi continua în caz de condamnare să mă lupt de aici pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat și să găsesc o soluție ca acea condamnare să fie desființată la un moment dat”, a mai afirmat Udrea.

Tag-uri:
Elena Udrea, Gala Bute, Coldea, Kovesi, ONU


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1774.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1774-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
În acest context, Elena Udrea susține că își va prezenta cazul Organizației Națiunilor Unite. 'De ce m-aș duce 6 ani la închisoare doar pentru că vor Coldea și Kovesi? Statutul meu aici este al unui om prigonit în țara lui. Mă voi adresa în continuare Organizației Națiunilor Unite, o să...

Preluat de la EVZ