Legendă pe terenul de tenis, vedetă în afara acestuia. Ilie Năstase este în continuare o adevărată sursă de inspirație pentru mulți.

Ajuns la vârsta de 71 de ani, „Nasty”, primul lider ATP din Era Open, a intrat în atenția celebrului regizor de film și totodată creatorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu.

Ficțiune

Cineastul în vârstă de 45 de ani a început să intre deja în pâine pentru a cunoaște tainele „Sportului Alb”, tocmai pentru a produce un o peliculă despre viața lui Ilie Năstase. „Vă spun un secret. Unul dintre marile vise – să fac un film despre viața tumultoasă a lui Ilie Năstase. Un film de ficțiune, nu neapărat un documentar, ar fi unul super. Ilie Năstase e un foc de artificii, şi pe teren şi în afara lui. Este un fost sportiv pe care-l admir extrem de mult”, a transmis Giurgiu, prin intermediul unui comunicat.

De Niro și Iureș, preferații lui „Nasty”

Contactat de „Evenimentul zilei”, „Nasty” a aflat în premieră de dorința lui Tudor Giurgiu. „Îi mulțumesc că s-a gândit la mine. E o idee foarte bună și apreciez acest proiect. Știam că și Bobby Păunescu voia să facă un film despre mine. Miar fi plăcut ca în rolul meu la maturitate să joace Robert De Niro. Dintre actorii români, cred că Marcel Iureș m-ar putea imita”, ne-a declarat fostul mare tenismen.

Ilie Năstase nu e străin de platoul de filmare. În 1979, în perioada sa de glorie, a fost actor în „Players” (n.r. – „Jucătorii”), o producție americană, în care a jucat alături de partenerul său de dublu Ion Țiriac, dar și de alte nume de calibru de jucători ai vremii precum John McEnroe, Pancho Gonzales, Guillermo Vilas sau Tom Gullikson. Proiecția s-a bucurat însă de un succes scurt, din cauza că a fost catalogată drept „cea mai proastă producţie a anului”.

Tag-uri:
nastase, ilie nastase, ilie, giurgiu, film


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/23giurgiu_1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/23giurgiu_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Legendă pe terenul de tenis, vedetă în afara acestuia. Ilie Năstase este în continuare o adevărată sursă de inspirație pentru mulți. Ajuns la vârsta de 71 de ani, „Nasty”, primul lider ATP din Era Open, a intrat în atenția celebrului regizor de film și totodată creatorul Festivalului Internațional de Film...

Preluat de la EVZ