Negulescu explică că el nu este victima, ci Kovesi, iar Toader se lasă manipulat de oamenii nepotriviți. „Nu am făcut nici un denunț împotriva doamnei Kovesi, această informație este false. Nu înțeleg de ce domnul ministru Toader intră în acest joc și se lasă manipulat de oameni cercetați penal.


Toader CONFIRMĂ că Negulescu a depus DENUNȚ împotriva lui Kovesi: „Au început procurorii să-și arate, ei însiși, problemele din Sistem”


Eu mi-am făcut datoria la DNA cu bună-credință și nu am să îmi reproșez nimic. Bănuiesc că ținta nu sunt eu, ci doamna procuror-șef care nu mai doreşte ca lupta anti-corupție să continue așa cum este acum.

Dacă aș fi fost martor ascuns, aș putea să vă spun că domnul Toader a comis o ilegalitate pentru că mi-a dezvăluit identitatea. Toate acuzațiile sunt false. Nu am discutat niciodată despre probele admininstrate cu ai mei colegi și că aș fi vrut să paradesc pe cineva. Și repet, nu am amenințat niciodată cu arma pe nimeni. Chiar dacă dețin una”, a declarat Negulescu la Realitatea TV.

Reamintim că Ministrul Justiției, Tudorel Toader, recunoaște că procurorul Mircea Negulescu, fost la DNA, a depus un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi.

Reaminim că presa a informat că la Parchetul General ar exista un dosar în care Negulescu este martor protejat și în care el ar fi depus un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi. Concret, acesta a descris, pe 50 de pagini, cu lux de amanunte, absolut toate detaliile intervențiilor pe care Laura Codruța Kovesi le-a făcut în dosarele instrumentate.


Ministrul Justiției cere CSM APĂRAREA INDEPENDENȚEI procurorului PICCJ care îl ANCHETEAZĂ pe fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea


„Dacă nu cu mult timp în urmă procurorul șef al DNA mergea la CSM să-i apere onoarea procurorului Negulescu, acum, procurorul Negulescu a fost exclus din magistratură, este urmărit penal pentru represiune nedreaptă și face chiar plângeri împotriva procurorului șef al DNA. Au început procurorii să-și arate, ei însiși, problemele din Sistem”, a recunoscut Toader.

Într-o declarație dată jurnaliștilor de la Știri pe Surse Negulescu a negat acest statut sau implicarea în „complotul” împotriva șefei DNA. „Referitor la știrea conform careia as fi martor sub acoperire intr un dosar deschis împotriva d nei Kovesi, mentionez ca aceasta știre este falsa in totalitate, rolul acesteia fiind de a dezinforma și de a alimenta un curent de opinie negativ la adresa reprezentanților actuali și fosti DNA.

Aceasta știre induce in eroare in mod intenționat, încercând sa creeze aparente de tipul celor speculate deja și sa creeze ipoteze de cercetare penală absolut imaginare, lipsite de orice baza reala și autentica realității la care face referire. Accentuez faptul ca nu cunosc si nu detin informatii compromitatoare la adresa vreunei persoane din conducerea DNA”, susține fostul procuror DNA.

Tag-uri:
negulescu, atac, kovesi, denunt, declaratii, tudorel toader


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1699.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1699-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Negulescu explică că el nu este victima, ci Kovesi, iar Toader se lasă manipulat de oamenii nepotriviți. „Nu am făcut nici un denunț împotriva doamnei Kovesi, această informație este false. Nu înțeleg de ce domnul ministru Toader intră în acest joc și se lasă manipulat de oameni cercetați...

Preluat de la EVZ