„Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul deputat Vlad Cosma, fratele Andreei Cosma, a vorbit joi seară la Antena 3 despre acuzațiile aduse lui Negulescu. „Am văzut cum domnul Alexe a relatat cum a făcut o declarație falsă în dosarul meu, cu pistolul la tâmplă. Multe lucruri vor ieși la iveală. Parchetul General îi acuză de inducerea în eroare a organelor judiciare, asta înseamnă că au indus în eroare judecătorii. Exact ce am spus eu. Ei s-au dus cu probe false, și-au permis cu probe trucate să păcălească judecătorii”, a declarat Cosma.

„Sora mea mi-a spus că a fost foarte emoționată și a vrut să-i adreseze domnului Negulescu un singur cuvânt: „torționarule”. A fost prea emoționată să poată intra într-un dialog”, a mai spus el, joi seară, la Antena 3.

Tag-uri:
onea, negulescu, inspectie judiciara, sesizare, nereguli, probe, vlad cosma


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1775.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1775-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fostul deputat Vlad Cosma, fratele Andreei Cosma, a vorbit...

Preluat de la EVZ