Iorga a scris un mesaj lung pe pagina sa personală de Facebook în care explică de ce totul pare să indice că Negulescu are parte de aceeași justiție pe care el însuși ar fi promovat-o, prin activitatea sa, în opinia fostei membre CNA.

„Îmi doresc nespus ca Portocală să fie nevinovat. Să fie achitat, după procese lungi, de 7-8 ani. După ce-și va fi făcut țăndări sufletul neputându-și liniști mama că nu va fi arestat, căci nu există motive. Să fie achitat, după ce va fi fost pus ani de zile să suporte priviri suspicioase din partea oricui ar cere de lucru și să explice de mii și mii de ori că, de fapt, el e un tip care doar a respectat legea.

L-am urmărit aseară pe Portocală în interviul pe care i l-a luat Rareș Bogdan, la Realitatea TV. Să zică mersi că a apucat să spună tot ce a vrut în apărarea lui înainte să apară azi la Parchet, înainte să se afle acuzațiile oficiale ce îi sunt aduse. Nu are nimeni privilegiul ăsta. Să zică mersi că Parchetul n-a dat niciun comunicat cu privire la cazul lui și n-a scurs la presă nicio probă din dosar înainte cu un an ca el să vadă respectiva probă pentru prima oară, că tot se plângea de linșajul mediatic la care a fost supus. Eu zic să stea liniștit, căci răul nici n-a început. Să zică mersi că a putut să înșire câte mari dosare a instrumentat el. „Niciodată nu am făcut… Niciodată nu am… Niciodată”. Spunea des aceste cuvinte și repeta că și-a făcut datoria și „a prezervat pentru stat” 1 miliard și nu știu câte sute de milioane de euro. Serios? De când contează ce a făcut un suspect/inculpat înainte de a fi inculpat? Nu contează, „tati”! Ești un penal și-atât. Știu vreo câteva persoane care au fost scoase în cătușe din sediul DNA, fără să conteze deloc ce au făcut ei pentru țară. Au fost achitați mai târziu, dar nu contează. Viața le e mii de cioburi.

L-am auzit spunând că e suspect „și pe urmă inculpat, dacă or fi probe”. Astea sunt chiar amănunte nesemnificative, în cazul altora. Cică îl contrariază, îl miră și-l uimește faptul că ministrul justiției vorbește despre el și că se teme că nu va avea parte de un proces drept, care să se bazeze pe probele administrate în cauză. Asta e chiar culmea: magistratul Portocală să aibă dubii cu privire la justiție! Să nu aibă! Îl încurajez să meargă în fața instanței și „să-și dovedească nevinovăția” :), căci adevărul va ieși mereu la iveală. Să nu-și facă griji că judecătorii sunt și ei oameni și se uită la televizor. Așa l-am auzit aseară. Că se teme de telejustiție. Niște prostii. El nu știe că judecata nu se face decât în sala de judecată? Unde a văzut el altceva?

Când a fost întrebat despre înregistrările cu limbaj obscen a spus mai întâi că sunt trucate. După câteva secunde însă l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă el nu vorbește mai colorat în privat. I-a răspuns că nu. „OK. Să știți că nu am discutat niciodată despre paradeală în cadru oficial. Am vorbit între noi, procurorii”. Asta chiar m-a liniștit.

Tag-uri:
negulescu, dna, dna ploiesti, narcisa iorga, caz negulescu, dosar negulescu


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1776.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1776-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Iorga a scris un mesaj lung pe pagina sa personală de Facebook în care explică de ce totul pare să indice că Negulescu are parte de aceeași justiție pe care el însuși ar fi promovat-o, prin activitatea sa, în opinia fostei membre CNA. „Îmi doresc nespus ca Portocală să...

Preluat de la EVZ