Reamintim că Elena Udrea se află departe de ţară, şi nu din voia ei, iar cauzele sunt deja prea bine cunoscute de opinia publică dar, pe lângă toate acestea este şi însărcinată, purtând în pântece o fetiţă.

Ce este foarte frumos şi de dat ca exemplu: că distanţa între cei doi nu le este o piedică, din cotră aşa cum a declarat şi Adrian Alexandrov “îşi dau seama cât de solidă le este relaţia lor”.

Adrian Alexandrov a declarat că abia acum îşi dau seama cât de solidă este relaţia lor, mai ales că în curând vor deveni părinţi pentru prima dată. Sunt vorbele lui spuse într-un interviu pentru Antena Stars, arătând cât de fericit este că în curând va deveni tată de fetiţă.

“Mi-e dor de ea. Uşor nu este, dar provocarea asta a relaţiei la distanţă arată cât de solidă e relaţia noastră. Tată de fată, da. Fiind primul meu copil, mai ales că e şi fetiţă… am emoţii. Abia astept să văd cum e. Zilnic vorbim. A fost acum câteva zile să vadă analizele şi doctorul a zis că e o fetiţă sănătoasă şi se dezvoltă normal. Am fost la ea, dar a trebuit să mă întorc pentru că am un birou, am nişte oameni angajaţi şi trebuie să mă îngrijesc de toate că altfel se duce de râpă”, a declarat Adrian Alexandrov.

Tag-uri:
Elena Udrea, Adrian Alexandrov, poveste de iubire


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1851.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1851-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Reamintim că Elena Udrea se află departe de ţară, şi nu din voia ei, iar cauzele sunt deja prea bine cunoscute de opinia publică dar, pe lângă toate acestea este şi însărcinată, purtând în pântece o fetiţă. Ce este foarte frumos şi de dat ca exemplu: că distanţa între cei...

Preluat de la EVZ