Poliția spaniolă a demarat o anchetă pentru a-i găsi pe românii care au dănțuit într-un local din oraşul Viveiro, Spania, dar care ulterior s-au făcut nevăzuți.

După nuntă, fratele ginerelui a declarat că va achita factura a doua zi, motivând că nu poate plăti în acel moment întrucât tatăl său are probleme de sănătate.

A doua zi, românii au folosit aceeași scuză și au dispărut fără ca nimeni să mai știe ceva de ei, potrivit Digi24.ro.

Reprezentanții localului au descris nunta ca fiind una cu fast, întrucât rochia miresei era împodobită cu pietre Swarovski și un faimos artist român a fost adus cu un avion privat pentru a cânta la eveniment.

În primăvara anului trecut, o țeapă similară era organizată de un alt grup de români la un alt restaurant din Spania. Un număr de 120 de români au ieșit în pas de conga din local, lăsând chelnerilor nota neachitată.

Tag-uri:
romani, pagube, teapa, nunta, nota, plata


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1856.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1856-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Poliția spaniolă a demarat o anchetă pentru a-i găsi pe românii care au dănțuit într-un local din oraşul Viveiro, Spania, dar care ulterior s-au făcut nevăzuți. După nuntă, fratele ginerelui a declarat că va achita factura a doua zi, motivând că nu poate plăti în acel moment întrucât tatăl său...

Preluat de la EVZ