Angelina Jolie este furioasă, după cum declară surse apropiate vedetei de la Hollywood, că nu își poate aduce copiii la Londra unde va filma “Maleficent 2”.

 Pentru că divorțul nu a fost finalizat,  Angelina Jolie nu-și poate scoate din țară cei șase copii. Surse apropiate au declarat pentru Page Six că Angelina Jolie e furioasă pentru că nu poate să-i aducă pe cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt la Londra, în măsura în care lupta pentru custodie continuă în instanță.

“Încearcă să-și dea seama ce este de făcut, dar nu este deloc fericită. Ar vrea să-i aibă pe copii la Londra în timpul filmărilor –  și este frustrată de tot acest proces”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/motivul-pentru-care-angelina-jolie-nu-isi-poate-aduce-copiii-la-londra-unde-va-filma-maleficent-2-actrita-intr-o-situatie-imposibila-49130.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/motivul-pentru-care-angelina-jolie-nu-isi-poate-aduce-copiii-la-londra-unde-va-filma-maleficent-2-actrita-intr-o-situatie-imposibila-49130-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv