În data de 15 iunie, în intervalul orar 7.00-9.00, „este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor (taxelor de pod) prin intermediul SMS să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanță la această componentă a sistemului informatic”, anunță joi Compania Națională de Drumuri.

În această perioadă, „utilizatorii pot achita rovinieta/peajul prin intermediul celorlalte canale de distribuție”, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR.

Totodată, CNAIR reamintește utilizatorilor rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă) „poate fi achitat până la sfârșitul zilei următoare trecerii”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/cnair-platile-prin-sms-ale-rovinietei-si-taxelor-de-pod-ar-putea-fi-ingreunate-vineri-dimineata-49623.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/cnair-platile-prin-sms-ale-rovinietei-si-taxelor-de-pod-ar-putea-fi-ingreunate-vineri-dimineata-49623-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv