Președintele CSM, Simona Marcu a precizat că există suspiciuni că la întâlnirea dintre delegația Comisiei de la Veneția și comisia care s-a ocupat de modificarea codurilor penale au fost lansate acuzații de partizanat politic la adresa magistraților care au participat la dezbaterile din Parlament.

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a mandatat preşedintele Consiliului în vederea înaintării unei adrese către Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei, prin care să se solicite transmiterea transcriptului discuţiilor purtate în cadrul întâlnirii cu membrii Comisiei de la Veneţia”, potrivit ordinii de zi soluţionate.

“Înțelegem că la întâlnirea cu Comisia de la Veneția s-au făcut acuzații de partizanat politic al magistraților care au participat la dezbateri”, a precizat Simona Marcu, în ședința plenului CSM.

Acuzațiile vin din partea unui grup parlamentar, care au acuzat că anumiți magistrați ar avea legătură cu PSD.

Tag-uri:
csm, solicitare, stenograme, delegatie, comisie, venetia, magistrati, acuzatii


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1080.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1080-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Președintele CSM, Simona Marcu a precizat că există suspiciuni că la întâlnirea dintre delegația Comisiei de la Veneția și comisia care s-a ocupat de modificarea codurilor penale au fost lansate acuzații de partizanat politic la adresa magistraților care au participat la dezbaterile din Parlament. „Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după...

Preluat de la EVZ