De remarcat că Asociația Organizatorilor de Sloturi susține financiar cea de-a XIV-a ediție a prestigiosului festival de film bucureștean, organizat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Cum a ajuns să colaboreze ROMSLOT cu BIFF? Din taxele plătite de operatorii de jocuri de noroc sunt alocate anual sume importante pentru fondul cinematografic.

7,8 milioane euro, taxe pentru cultură și educație

Taxele colectate din jocurile de noroc merg și către alte proiecte cu impact social direct: restaurarea monumentelor istorice, programe de educație, programe adresate tineretului și sportului, precum și programul de reabilitare a spitalelor. În 2017 s-au colectat 7,8 milioane euro din taxe plătite de industria jocurilor de noroc doar pentru cultură şi educaţie, dintre care 2,6 milioane de euro au mers direct către Ministerul Culturii, fonduri utilizate și pentru dezvoltarea cinematografiei.

Ce înseamnă ROMSLOT?

ROMSLOT reunește cele mai importante companii din piața de jocuri de noroc de tip slot-machines din România. Asociația a derulat mai multe campanii de educare si reamintește publicului larg că jocurile de noroc sunt o formă de distracție, nu o modalitate de câștig.

Tag-uri:
noroc, jocuri, cultura


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1074.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1074-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialCultură
De remarcat că Asociația Organizatorilor de Sloturi susține financiar cea de-a XIV-a ediție a prestigiosului festival de film bucureștean, organizat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Cum a ajuns să colaboreze ROMSLOT cu BIFF? Din taxele plătite de operatorii de jocuri de noroc sunt alocate...

Preluat de la EVZ