Cea care a dat alarma a fost femeia de serviciu. Venise că facă curățenie. Totul s-a petrecut ieri seară. Din primele date se știe că bărbatul căzuse lângă masa de lucru.

Deși ambulanța a venit imediat la fața locului, medicul nu a mai putut decât să constate decesul.

Vestea i-a șocat pe toți colegii bărbatului. Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, are numai cuvinte de laudă față de cel trecut fulgerător în neființă. “Era un salariat exemplar, urma să se căsătorească, iar analizele la controlul periodic au fost excelente, inclusiv EKG-ul făcut în urmă cu două săptămâni”, a spus oficialul, citat de Agerpres.

Petre Emanoil Neagu abia ce a fost ales săptămâna trecută șef al Consiliului Județean Buzău, în cadrul unei ședințe extraordinare CJ. Asta, în condițiile în care fostul șef al instituției, Cristi Bîgiu, și-a prezentat demisia.

La această oră se desfășoară o anchetă, polițiștii urmând să dea cât de curând informații despre cauza decesului.

Tag-uri:
psd, doliu psd, Petre Emanoil Neagu, cj buzau, consiliul judetean buzau


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1458.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1458-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cea care a dat alarma a fost femeia de serviciu. Venise că facă curățenie. Totul s-a petrecut ieri seară. Din primele date se știe că bărbatul căzuse lângă masa de lucru. Deși ambulanța a venit imediat la fața locului, medicul nu a mai putut decât să constate decesul. Vestea i-a șocat...

Preluat de la EVZ