Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, afirmă, într-o scrisoare trimisă președintelui rus, Vladimir Putin, că vrea menținerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, afirmă un oficial de la Kremlin.

Kim Jong-Un i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin în care afirmă că vrea menținerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, a declarat Iuri Ușakov, consilier prezidențial rus pentru Afaceri Externe, citat de agențiile RIA Novosti și Reuters.

Recent, Kreminul a anunțat că Vladimir Putin l-a invitat pe Kim Jong-Un în vizită în Rusia. Întâlnirea lui Vladimir Putin și liderul regimului autoritarist de la Phenian ar putea avea loc cu ocazia Forumului economic programat la Vladivostok în septembrie. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a efectuat de curând o vizită în Coreea de Nord.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/kim-jong-un-vrea-mentinerea-relatiilor-bune-cu-vladimir-putin-49702.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/kim-jong-un-vrea-mentinerea-relatiilor-bune-cu-vladimir-putin-49702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv