Celebra sportiva nu s-a dat bătută după acuzaţiile de dopaj arătând că viaţa ei este la fel de normală, activă, determinată şi convinsă că mai poate scrie istorie în sportul alb.

Dincolo de antrenamente, Sharapova are pasiuni ca orice om normal, cum ar fi moda, afacerile, viaţa liniştită, iar ca locuri preferate este “oraşul de suflet” Los Angeles.

Masha a mărturistit că totdeauna îi duce dorul când zboară spre Europa pentru a participa la turnee:
“Cât îmi place să traversez globul – să merg pe străzi înguste pietruite din Europa pentru a savura delicioasele preparate de patiserie, să mă pierd în prin muzee, să admir arhitectura europeană… găsesc pace, confort aşa cum găsesc atunci când ascult valurile Pacificului, când păşesc în magazinele iconice care fac din Los Angeles unul dintre orașele mele preferate”, a mărturisit Maria Sharapova.

Tag-uri:
Maria Sharapova, preferinţe, pasiuni, Los Angeles, Europa, turnee


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1463.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1463-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Celebra sportiva nu s-a dat bătută după acuzaţiile de dopaj arătând că viaţa ei este la fel de normală, activă, determinată şi convinsă că mai poate scrie istorie în sportul alb. Dincolo de antrenamente, Sharapova are pasiuni ca orice om normal, cum ar fi moda, afacerile, viaţa liniştită, iar ca...

Preluat de la EVZ