Lordul Ivar Mountbatten, 55 de ani, se va căsători în scurt timp, la reşedinţa sa din Devon, sud-vestul Marii Britanii, cu partenerul său de viaţă, James Coyle, în vârstă de 56 de ani.

Familia regală britanică este cunoscută ca o apărătoare a tradiţiilor, valorilor conservatoare şi religiei anglicane, motiv pentru care o căsătorie între parteneri de acelaşi sex nu este un lucru obişnuit. Totodată, prinţii William şi Harry s-au debarasat de multe dintre ideile considerate învechite.

Condus la altar de fosta soție

Ivar Mountbatten este descendent direct al împărătesei Ecaterina a II-a a Rusiei şi al poetului Aleksandr Puşkin. Totodată este descendent al reginei Victoria, făcând parte din familia regală britanică. Mountbatten a fost căsătorit timp de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson, cu care are trei copii. Fosta soţie a lui Mountbatten a confirmat pentru Daily Mail că îl va conduce la altar pe fostul soţ.

Tag-uri:
familia, regala, casatorie, gay


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1430.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1430-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Lordul Ivar Mountbatten, 55 de ani, se va căsători în scurt timp, la reşedinţa sa din Devon, sud-vestul Marii Britanii, cu partenerul său de viaţă, James Coyle, în vârstă de 56 de ani. Familia regală britanică este cunoscută ca o apărătoare a tradiţiilor, valorilor conservatoare şi religiei anglicane, motiv pentru...

Preluat de la EVZ