Edilul a ținut să precizeze de ce s-a implicat în aceste zile în scandalul politic și a dezvăluit în același timp că Liviu Dragnea a pregătit trei propuneri pentru funcția de premier. 

„O scurtă precizare, în aceste zile am primit anumite semnale de ce primarul Capitalei are opinii într-o criză politică? Mă interesează ca pe orice primar de capitală, o relație cu guvernul pentru că sunt enorm de multe proiecte care nu au legătură doar cu bugetul municipalității. Problemele structurale nu se pot rezolva cu măsuri luate la nivel de municipalitate: fie că vb de mediu, sănătate etc.  Dacă voia mea este aceea ca bucureștenii să aibă un trai decent ca în UE, atunci aceea e voia mea.

Am cerut respect. În tot centrul Capitalei, primăria nu poate asfalta pentru că nu are avize de la Ministerul Culturii. (…)În momentul în care un ministru de linie este nevoie de un grup de lucru, de intervenția mai multor ministere. Nimeni nu are pretenția de la un premier să se implice în detaliu, premierul este acela când acea hotărâre este pusă pe masa Executivului, care este decizia strategică, care este foaie de parcurs. Nu a știut să coordoneze activitatea la nivel de Guvern. (…)Nu este normal ca premierul să nu se întâlnească timp de șase luni cu primarul Capitalei. Noi deja am pregătit tre propuneri pentru funcția de premier care vor ajunge la președintele Iohannis”, a spus Firea la Antena 3. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost cea care a început acuzațiile la adresa lui Sorin Grindeanu, acuzând faptul că premierul României nu a respectat programul de guvernare. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Edilul a ținut să precizeze de ce s-a implicat în aceste zile în scandalul politic și a dezvăluit în același timp că Liviu Dragnea a pregătit trei propuneri pentru funcția de premier. „O scurtă precizare, în aceste zile am primit anumite semnale de ce primarul Capitalei are opinii într-o criză...

Preluat de la EVZ