• ianuarie 8, 2022

Cele mai interesante sex shop-uri din lume

Cele mai interesante sex shop-uri din lume

Cele mai interesante sex shop-uri din lume

Există top-uri destinate celor mai ciudate lucruri și locuri din lume. Atunci de ce nu ar exista și un top al celor mai tari sex shop-uri din lume, locuri care ar trebui să le vizitezi măcar o dată în viață.

Chiar dacă celor mai mulți oameni le este rușine să calce pragul unui sex shop, apelând mai mult la cele online, așa cum este Love Island, astfel de locuri sunt în unele situații mai mult decât interesante, oferind publicului prilejul de a cunoaște chiar informații despre istoria jucăriilor sexuale.

Iată o listă cu cele mai tari locuri unde sunt prezentate și/sau vândute jucării sexuale.

M’s (din Tokyo, Japonia)

Acest magazin cu 7 etaje este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari magazine de jucării sexuale din lume. Doar 6 etaje sunt deschise publicului – se pare că etajul 7 este deschis doar pentru cei „aflați în cunoștiință de cauză” (indiferent ce înseamnă asta).

Potrivit vizitatorilor acestui magazin, la fiecare nivel pereții sunt umpluți de la podea până la tavan cu produse și chiar și culoarele sunt înguste pentru a maximiza selecția produselor. Potrivit PR-ului magazinului, într-o zi lucrătoare medie, aceștia primesc cel puțin 1000 de vizitatori pe zi și peste 1500 în weekend.

Muzeul Jucăriilor Sexuale Antice al celor de la Good Vibrations (din San Francisco, SUA)

Cele mai citite articole

Good Vibrations este arhicunoscut în California și Boston, Massachusetts, și este unul dintre pionierii în domeniul magazinelor care promovează educația sexuală pozitivă alături de produsele lor. Magazinul lor din Polk Street din San Francisco găzduiește și Muzeul Jucăriilor Sexuale Antice, un muzeu cu intrarea gratuită unde poți afla mai multe despre sexualitatea strămoșilor noștri. În plus, în fiecare a treia duminică a lunii, la ora 15, psihologul și sexologul Carol Queen oferă un tur ghidat gratuit al Muzeului Vibratorului.

Magazinul central al firmei Liberator (din Atlanta, SUA)

Unul dintre puținele magazine în care poți încerca înainte de a cumpăra… Pe bune, nu e glumă! Liberator este unul dintre cei mai mari vânzători de mobilier sexual din lume. Cel puțin în SUA, majoritatea magazinelor lor sunt mici și/sau limitate pentru spațiul de inventar, așa că în mare parte nu au foarte mult mobilier sexual. Aici însă, la magazinul central din Atlanta, poți verifica fiecare piesă pe care o produce această firmă, ceea ce este destul de grozav! 

Magazinul central al firmei Fun Factory (Berlin, Germania)

Alături de Liberator, Fun Factory este o companie care a început să realizeze produse și, în cele din urmă, s-a extins ajungând să aibă propriile magazine. Magazinul lor central este în Berlin (altul în München) și aici, poți să te distrezi cu toate lucrurile Fun Factory. Ei creează aproape fiecare obiect sub forma unui gadget, pe care îl poți alege într-o gamă largă de culori, așa că magazinul este o adevărată sărbătoare pentru ochi și merită vizitat.

Vibe Bar Wild One (din Tokyo, Japonia)

Cu siguranță Japonia are cele mai interesante concepte de magazine de sex. Așa că îți poți face cumpărăturile cu o băutură în mână. După aceea, poți merge la magazinul Wild One din colț pentru a ridica jucăria pe care ai decis să o iei acasă în acea noapte.

Magazin drive-through al firmei Pleasures (din Alabama, SUA)

Vânzările de jucării sexuale sunt încă în zona gri în Alabama, dar vremurile au fost și mai grele, chiar și în anul 2010, când Pleasures și-a deschis magazinul de jucării sexuale. Ei bine… din punct de vedere tehnic magazinul era un drive-through, adică clientul comanda și era servit în mașină, dar, ca să poată cumpăra un produs de aici trebuia să prezinte o justificare de sănătate. Această metodă era invocată pentru a nu atrage oprobriul public.

Astăzi, magazinul nu mai este un drive-through, ci un sex shop normal (deși Alabama este încă ultimul stat din SUA care a interzis din punct de vedere tehnic vânzările de jucării sexuale).

Cele mai citite articole

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *