• ianuarie 7, 2022

4 motive pentru care barbatii merg la dame de companie

4 motive pentru care barbatii merg la dame de companie

4 motive pentru care barbatii merg la dame de companie

De la bun inceput putem spune ca nu exista un profil anume pentru consumatorul de servicii sexuale. Intalnim clienti de toate varstele, toate clasele sociale si toate categoriile sociale. Ei isi gasesc placeri in bratele unei dame de companie din diverse motive. Deci, ce ii determina pe unii barbati, avand sotii si amante, sa prefere relatiile platite?

De la fantezie la realitate

Dincolo de nevoile sexuale, o dama de companie ar raspunde dorintei barbatilor de a-si trai toate fanteziile. Barbatii cred atat de profund ca au dreptul de a face sex, incat nu vad de ce ar trebui sa plateasca pentru asta. Uneori, barbatii cheama aceste escorte pentru a-si putea satisface fanteziile despre care nu indraznesc sa vorbeasca cu sotiile lor sau pe care nu le-ar accepta niciodata.

Practica sadomasochista, bataia sau felatia, de exemplu, multi soti nu indraznesc sa-si intrebe sotiile si uneori devin foarte timizi cand vine vorba de a-si exprima dorinta. Cu cat sunt mai incurcati in incapacitatea lor de a-si indeplini dorinta sexuala, cu atat mai mult trebuie sa apeleze la lucratorii sexuali. 

Pentru o sexualitate diferita

Cele mai citite articole

La fel ca majoritatea damelor de companie, aceste fete sunt absolut rapitoare, elegante si irezistibil de fermecatoare. De multe ori, fierbinti si fara tabuuri, barbatii prefera sa le plateasca pentru a se bucura de o sexualitate diferita si de servicii sexuale de nivel inalt (sodomie, deep throat etc.).

Pentru a le rezolva o problema

Cu toate acestea, barbatii aleg femei care se prostitueaza pentru a-si satisface o nevoie fizica sau pentru ca nu au putut cocheta cu fetele. Altii platesc pentru a-si rezolva o problema si pentru a se detasa de la viata de zi cu zi. De la aparitia internetului, ei sunt acum o minoritate. Ecranele au detronat prostitutia sau chiar ceea ce ii umplea pe cei mai singuratici. Pe de alta parte, odata cu diversele site-uri existente pe Internet a devenit mai usor sa o gasesti pe acea dama de companie care ti se potriveste cel mai bine cu diferitele profiluri existente.

Pentru o relatie fara obligatii

Pentru barbatii care nu vor sa se angajeze intr-o relatie serioasa, a apela la o dama de companie este pentru ei o relatie fara riscuri si fara nicio responsabilitate. Ei fac apel la acestea din urma pentru a nu intra intr-o legatura emotionala de care se tem. Intr-adevar, exista o linie fina intre plata pentru servicii sexuale si cautarea atentiei si afectiunii. 

Multi barbati cauta intalniri fara atasament, dar care le sunt suficiente nevoilor lor sexuale. De cele mai multe ori, persoanele singure, persoanele in varsta sau persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice sunt cele care apeleaza la serviciile sale. Dar oricum, prostitutia este singura modalitate de a satisface nevoile sexuale neconventionale in acest moment.

Cele mai citite articole

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *